Като използвате сайта на РУСКОМЕРС.БГ, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
  • 5кг., СТ 19 ГРУНД БЕТОНКОНТАКТ, Ceresit

5кг., СТ 19 ГРУНД БЕТОНКОНТАКТ, Ceresit

CT 19 Бетонконтакт - Препарат за грундиране на влагоабсорбиращи и неабсорбиращи основи, създаващ свързващ... [прочети още]
19,38 лв В наличност
  • Време за доставка: Между 29.03.2024 - 01.04.2024
  • Обикновено връщане в срок от 30 дни
Допълнителна Информация
Код 8020522
Категория Строителни Материали, Шпакловaчни смеси
Производител Ceresit
Описание

CT 19 Бетонконтакт - Препарат за грундиране на влагоабсорбиращи и неабсорбиращи основи, създаващ свързващ слой, особено препоръчителен за гладки и труфни повърхности, 5кг.  
Ceresit СТ 19 е грунд без разтворители, предназначен за грундиране на основи на закрито и открито. Подходящ преди полагане на изравнителни замазки, преди шпакловане, полагане на плочки и други.
Може да се използва върху хоризонтални и вертикални повърхности, върху попиващи и непопиващи основи. CT 19 създава лепилен слой и подобрява сцеплението с основата.
- Препоръчва се за гладки и непоглъщащи повърхности като гладък бетон,OSB плоскости, керамични плочки, мозайки- Препоръчва се за трудни основи- Подобрява сцеплението с основата- Създава абразивен свързващ слой- Бързосъхнещ и високоефективен- Тиксотропен – не се излива от вертикални повърхности