Като използвате сайта на РУСКОМЕРС.БГ, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
  • 25кг, ТРАКОН VKW 126-СИВО ЛЕПИЛО ЗА ПЛОЧКИ C2TEs1, Ceresit

25кг, ТРАКОН VKW 126-СИВО ЛЕПИЛО ЗА ПЛОЧКИ C2TEs1, Ceresit

VKW 126 Flex е полимер-модифицирано тънкослойно лепило на циментова основа за лепене върху хоризонтални... [прочети още]

23,40 лв В наличност
  • Време за доставка: Между 22.04.2024 - 23.04.2024
  • Обикновено връщане в срок от 30 дни
Допълнителна Информация
Код 8120400
Категория Строителни Материали, Шпакловaчни смеси
Мл 300 мл, 600 мл
Производител Ceresit
Описание

VKW 126 Flex е полимер-модифицирано тънкослойно лепило на циментова основа за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности. За вътрешна и външна употреба. Съдържа цимент, минерални пълнители и добавки.

VKW 126 Flex е с много добро сцепление с минерални основи, мразо и водоустойчиво и с удължено отворено време за работа (до 30 минути). Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т.е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности. Клас С2ТЕS1 според EN 12004. 

Области на приложение: VKW 126 Flex е предназначен за лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (например гранит) в случаи на високи изисквания за сцепление с основата, еластичност и дълготрайност при различни атмосферни условия.

VKW 126 Flex се използва за лепене върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения на керамични, теракотни и гранитни плочи, големи плочи, тънки мраморни плочи, малки декоративни плочи, както и естествени и изкуствени камъни.

Подходящ е за външна употреба за залепване върху стени, тераси, балкони, цокълни части на сградите, колони и др. Продуктът е особено подходящ за лепене на плочки върху вертикални повърхности.